Over mij

Γεια σας, είμαι ο Κοσμάς! (Hallo ik ben Kosmás!)

Kosmás Navrouzoglou Ik ben geboren en getogen in Griekenland, een land vol eeuwenoude cultuur, bijzondere tradities en heerlijk eten. Elk jaar brengen miljoenen mensen een bezoek aan Griekenland om te genieten van alles wat dit veelzijdige land te bieden heeft.

Hierdoor ontstond voor mij het idee om de taal, cultuur en geschiedenis van mijn geboorteland door te geven aan iedereen die hier interesse in heeft, wat het doel ook mag zijn. Ik spreek zowel vloeiend Grieks, als Nederlands en Engels en daardoor kan ik op elk gewenst niveau aan cursisten met welke achtergrond dan ook Grieks leren.

De lessen die ik geef zijn aangepast aan de wensen en de bestaande kennis van mijn cursisten. Alle lessen worden door mij persoonlijk gegeven, klassikaal of op afstand, individueel of in groepen. In welke vorm dan ook streef ik ernaar om mijn kennis van en liefde voor de Griekse taal zo goed mogelijk over te brengen.

In de afgelopen jaren heb ik onder meer cursussen gegeven aan de Volksuniversiteit in Den Haag en aan de O.G. Heldringschool. Daardoor heb ik ervaring met lesgeven aan zowel volwassenen als kinderen.

Ik ben in het bezit van een diploma van het Centrum van de Griekse Taal en ben daarmee een gecertificeerd docent Grieks. Verder heb ik een MSc-titel, behaald aan de Universiteit van Newcastle. Dit heeft mijn perspectief op de wereld en de verschillende mensen en culturen sterk verbreed.

Ik hoop u snel te zien op een van mijn cursussen!

Kosmás Navrouzoglou