Over mij

achtergrond & motivatie

Griekenland

Griekenland staat bekend om onder andere zijn contributie aan de westerse beschaving maar ook als een populaire vakantie besteming. Elk jaar brengen miljoenen mensen een bezoek aan dit veelzijdige land voor cultuur en ontspanning.

Taal, cultuur & geschiedenis

Hierdoor ontstond voor mij het idee om de kennis van taal, cultuur en geschiedenis door te geven aan mensen die interesse hebben in ons schitterend land voor welke redenen dan ook.

Geboren en getogen in Griekenland vormt Grieks mijn moedertaal en daardoor ben ik iemand met een zeer goed inzicht in de Griekse cultuur.

In de afgelopen jaren heb ik onder andere cursussen gegeven aan de Volksuniversiteit van Den Haag en aan de Heldring basisschool wat betekent dat ik ervaring heb met zowel volwassenen als kinderen.

Daarnaast heb ik een MSc titel aan de Universiteit van Newcastle. Dit heeft mijn perspectief op de wereld en diens verschillende mensen en culturen sterk verbreed. Daarnaast ben ik een gecertificeerd docent Grieks en in het bezit van een diploma van het Centrum van de Griekse Taal (http://www.greek-language.gr/routes/routes.html).

De lessen die ik geef zijn motiverend, grondig, succesvol en naar de individuele eisen en wensen van de student aangepast!

Grecophile staat ingeschreven bij de KVK Haaglanden onder nummer 60204907.

Met vriendelijke groet,
Kosmas Navrouzoglou