Online basiscursus Grieks

Op zoek naar een manier om Grieks te leren op een laagdrempelige manier? Dan is de online basiscursus Grieks misschien iets voor jou! Hiermee kun je je vanuit huis, zelfstandig en op je eigen tempo, de beginselen van het Grieks eigen maken.

Deze online cursus kost nu slechts € 25,00.

Met deze korte online cursis raak je bekend met het Griekse alfabet en leer je je eerste Griekse woorden. Daarmee kun je vervolgens zelfstandig lezen en eenvoudige gesprekken voeren. Denk aan jezelf voorstellen, vertellen waar je vandaan komt en vragen hoe met iemand gaat. Een ideale basis om verder te kunnen leren.

Leer het Griekse alfabet, uitspraak van klanken, en eenvoudige conversatie

De cursus bestaat uit 7 modules, die elk uit meerdere opdrachten bestaan. Als je een module hebt afgerond, kun je door naar de volgende.

Na een introductie met een korte geschiedenis van de Griekse taal, leer je het alfabet en klanken van de letters, en samengestelde klanken. Daarna leer je vaak voorkomende begroetingen en manieren van afscheid nemen. Tot slot leer je enkele korte basisgesprekken voeren zoals iemand vragen hoe hij of zij heet en hoe het met hem of haar gaat.

De leerstof bestaat onder meer uit pdf-bestanden die je eventueel kunt downloaden en uitprinten, bijvoorbeeld het Griekse alfabet. Daarnaast zijn er een aantal korte video's, zodat je de uitspraak kunt beluisteren en oefenen.

Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat via e-mail. Een mooi bewijs van je harde werk!

Meld je nu aan!

Klik op de knop Aanmelden hieronder op om je aan te melden. De inloggegevens ontvang je na betaling binnen 1 dag op het opgegeven emailadres.

De kosten bedragen slechts € 25,00.

Let op: Na ontvangst van de cursuslink via e-mail heb je 30 dagen de tijd om de cursus af te ronden. Heb je vragen over de leerstof? Neem dan contact op via de chatfunctie.


Alle niet-online cursussen zijn in Den Haag.

Voor meer informatie en aanmelden, neem contact met ons op

Alle prijzen zijn inclusief intakegesprek, tekstboek en studiemateriaal. Alle cursussen zijn inclusief 21% BTW. Er zijn geen verborgen kosten.